FANDOM


Malline:Hallintaetu Yhteisötiimi on osa henkilökuntaa, joka pystyy auttamaan sinua ongelmassa joka Wikian wikissä.

Ota yhteyttä meihin yhtydenottolomakkeella ja kerro meille, miten voimme auttaa sinua wikissä ja yhteisössäsi.


Tiedosto:Wikicitiesangela.jpg Angela Beesley Starling on Wikian perustaja ja asuu Sydneyssä, Australiassa. Hän on ihminen, johon kannattaa ottaa yhteyttä, jos haluat siirtää wikisi Wikiaan.


Tiedosto:Sann2-100px.JPG Sannse Carter keskittyy Wikian suurimpiin wikeihin, tarjoten yksityiskohtaista tukea kyseisille yhteisöille. Sannsella on blogi nimeltä "Blog of Interesting Things".


Zuirdj Juan David Ruiz (Zuirdj) puhuu espanjaa, englantia ja portugalia sekä ymmärtää hieman italiaa ja ranskaa.


Catherine Catherine Munro on ensisijainen yhteyshenkilö uusien wikien luonnissa.


Tiedosto:Uberfuzzy small.jpg Chris Stafford (Uberfuzzy) auttaa eri ryhmiä ja projekteja, ja auttaa usein wikian wikien teknisissä ongelmissa. Chris auttaa pitämään Wikiaa siistinä paikkana kaikille.


Avatar Tim Bartel (Avatar) toimii Wikian Saksan maamanagerina. Hän on saksankielisen Wikian yhteisön ensisijainen yhteyshenkilö (kielimanageri).


KyleH Kyle Harmon (KyleH) viettää suuren osan ajastaan pelaamiswikeissä, mutta auttaa myös muita yhteisöjä sekä Wikian sisältö ja tuottamistiimeissä.


100px Sarah Manleyn voi löytää niin KeskusWikiasta (Central Wikia), kuin muistakin elämäntyyliin (lifestyle) liittyvistä wikeistä. Hän on erikoistunut yhteisöjen auttamiseen heidän tarpeissaan, joten ota rohkeasti häneen yhteyttä kysymysten, kommenttien ja pyyntöjen kanssa.


Tavoita yhteisötiimiMuokkaa

Paras tapa tavoittaa yhteisötiimi on käyttää yhteydenottolomaketta. Tämä varmistaa, että viestisi tulee luetuksi ja siihen vastataan myös. Jos et tarvitse henkilökunnan apua, voit pyytää yhteisöä käyttämällä Wikia Wikian foorumeita tai pyytää apua IRC:ssä.zh:Wikia中文:社群團隊