FANDOM


Malline:Kadonnut Malline:Yhteydenpito

Tällä sivulla kerrotaan, miten raportoida ongelmasta missä tahansa Wikiassa. Älä käytä tätä sivua ongelman raportointiin - oikealta sivulta alla olevista linkeistä löytyy. Voit kysyä apua ja raportoida ongelmista Wikian foorumeilta.

TekijänoikeusrikkomusMuokkaa

Jos omistat sisältöä, joka on lisätty Wikiaan ilman lupaasi, niin katso Designated agent saadakseksi lisätietoa, kuinka tämän sisällön kuinka pyydetään poistamaan tätä sisältöä.

Jos vain epäilet,että sisältö tietyllä sivulla on tekijänoikeusrikkomus, niin silloin voitkorvata sivun sisällön yleisellä tekijänoikeusrikkomus-ilmoituksella, joka löytyy täältä Malline:Tekirik. Vapaamuotoiset kyselyt tai pyynnöt Wikialle, jotka liittyvät tekijänoikeus asiohin voi lähettää käyttämällä tätä lomaketta.

Sivun sisältöMuokkaa

Kaikki voivat muokata sivuja Wikiassa. Jos näet jotain epäsopivaa jossain sivussa, niin paina muokkaa-linkkiä ja tee siitä sopiva. suojatuilla sivuilla voit ehdottaa sivun parannusta tai raportoida ongelmasta yläpalkissa näkyvän keskustelu-välilehteä klikkaamalla, jolloin tulet sivun keskustelusivulle ja voit lisätä viestisi sinne.

Ohjelmiston ongelmatMuokkaa

Lähettääksesi vikaraportteja ja ominaisuus-pyyntöjä, ole hyvä ja käytä Wikian foorumeita. Jos vika on yleensä MediaWikissä, eikä liity Wikiaan, sinun tulisi käyttää vikatrakkeriä bugzilla.wikimedia.org Wikian foorumien sijaan.

Voit keskustella missä Wikiassa tahansa Yhteisötiimin kanssa tai lähettää sähköpostia Wikialle yhteydenottolomakkeella

Muut ongelmatMuokkaa

Muut ongelmat wikin, sisällön, tai toisen käyttäjän kanssa tulisi wikin yhteisön kanssa. Monilla wikeillä on yhteisön keskusalue, kuten Kahvihuone, missä voit raportoida ongelmista. Jos ei, yleensä käytetään Keskustelu:Etusivu-sivua kysymyksiin ja keskusteluihin yhteisöstä.

Keskustelu yksittäiselle käyttäjälle onnistuu menemällä hänen käyttäjäsivulleen ja seuraamalla keskustelu-linkkiä (sivun yläosassa), tällöin viesti on julkinen tai käyttämälläLähetä sähköpostia tälle käyttäjälle-linkkiä (vasemmalla), jolloin viesti lähetetään yksityisen sähköpostin muodossa.

Jos havaitset, että yhteyden ottosi jälkeen ongelmaa ei ole korjattu, voit keskustella laajemman yhteisön kassa siitä Wikian foorumeilla.

Yhteydenotto tiedotMuokkaa

Jos ongelma ei ratkea edellä mainituilla tavoilla, voit ottaa yhteyttä Wikiaan käyttämällä Special:Contact-sivua missä tahansa Wikiassa. Ota yhteyttäzh:提報問題